Pregătire profesională image
Bun găsit!

Mă bucur să ne întâlnim în călătorie și mă încântă să parcurgem împreună o bucată de drum!
Numele meu este Larisa Herculea-Andronic și mă aflu aici având rolul de ghid în călătorii interioare și transformare.

Sunt Psihoterapeut și Hipnoterapeut autonom, cu Drept de Liberă Practică atestat de Colegiul Psihologilor din România, -cod personal- 23690

Nu știu încă ce anume te-a îndrumat către pagina mea în acest punct al vieții însă pare că a sosit timpul ca tu să te afli aici.
Fie că te confrunți cu o situație dificilă în acest moment, fie că dorești să te cunoști mai profund sau să îți dezvolți abilitățile și resursele interioare, te aștept cu drag pentru a porni împreună la drum!

Însă mai înainte de acestea...
Câteva cuvinte despre pregătirea mea profesională care a reprezentat și propriul drum de vindecare emoțională și dezvoltare personală.

Sunt membră AHPCC (Asociația de Hipnoterapie și Psihoterapie Cognitiv-Comportamentală) și membră a Colegiului Psihologilor din România,

Sunt supraspecializată în Psiho-Oncologie și atestată ca și Consilier de Dezvoltare Personală.

Certificată ca și Hipnoterapeut acreditat internațional de către International practitioners of holistic medicine IPHM și Profesional Hypnotherapy practitioner Association PHPA.

Am competențe pentru profesia didactică și sunt titularizată ca profesor de psihologie, având experiență de predare în sistemul de învățământ liceal.

Sunt de asemenea atestată și în psihologie clinică și aparare națională.

Ariile principale de activitate sunt reprezentate de psihoterapia în tulburările emoționale și de lucrul cu trauma, psihoterapia pentru persoanele diagnosticate cu boli cronice, diminuarea stărilor de anxietate și depresie, renunțarea la dependente, optimizarea calității vieții, psihoterapia cu adolescenți și adulți și psihoterapia în situații de doliu și pierdere.

Diminuarea reacțiilor fobice, insomnii, dereglări alimentare și tulburări de comportament. Psihoterapie de cuplu si psihoterapie tulburări sexuale.

Am absolvit de asemenea următoarele programe de pregătire:

*Hipnoză Regresivă
*Hipnoză clinică
*Hipnoză medicală
*Hipnoză Ericksoniană
*Hipnoză directivă

*Puterea Stării de Prezență - Eckhart Tolle
*Puterea Transformării - Anita Moorjani
*Medicină Energetică - Alberto Villoldo
*Regresii în vieți anterioare
*Unleash The Power Within-Tony Robbins

*Comunicarea non-verbală în mediul penitenciarelor, Disimularea- Investigarea indicatorilor emoționali
*Evaluarea, intervenția și consilierea pacientului oncologic-Asociația Pacienților cu Boli Cronice, Restart la Viață
*Altar Sessions
*Psihotraumă-Evaluare și Intervenție- acreditat Smart Psy
*Programul internațional Camino Creativo I, II,III cu Nicolas Cambas
*Curs NLP Revolution
*Psihologia sportului
*Psihosomatică

*Program de Formare NLP Practitioner- Acreditat de Asociația Română de Programare Neuro- Lingvistică și Asociația Europeană de Programare Neuro-Lingvistică eanlp

*Program de Formare NLP Master- Acreditat de Asociația Română de Programare Neuro- Lingvistică și Asociația Europeană de Programare Neuro-Lingvistică eanlp

*peste 450 de ore de pregătire internațională în Psihoterapie Transpersonală și Hipnoterapie Teadlik Mina, acreditată Eurotas, cu Jure Yoram Biechonski
*peste 500 de ore de psihoterapie Cognitiv Comportamentală și Hipnoterapie de grup și individual
*50 de ședințe Psihoterapie Psihodinamică Psihanalitică
*peste 200 de ore de terapii alternative

În cadrul pregătirii profesionale am făcut practică de specialitate la Spitalul Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. Alexandru Obregia în secția V de psihiatrie, între anii 2017-2019.

Am fost profesor de psihologie în Liceul Teoretic B. Franklin, între anii 2020-2021.
Psihoterapeut și Hipnoterapeut în cadrul proiectului R.O.S.E. între anii 2020-2021.

Am fost psihoterapeut voluntar în programul PsyCovid-19 și programul de sprijin psihologic pentru persoanele refugiate din Ucraina.

În prezent activitatea mea se desfășoară concentrat în cabinetul individual de psihologie pentru a putea servi cât mai bine persoanelor care decid să parcurgem împreună o bucată de drum.

**Larisa Herculea-Andronic Cabinet Individual de Psihologie, oferă servicii de psihoterapie și hipnoterapie, individual și de grup.**

În cadrul sesiunilor ne concentrăm pe dezvoltarea emoțională, a resurselor și capacităților psihice personale, îmbunătățirea calității vieții personale, depășirea momentelor de dificultate, reducerea stresului și anxietății cât și dezvoltarea strategiilor de rezolvare eficientă de probleme.

Accentul este pus pe a asigura o experiență cât mai benefică și servicii eficiente tuturor persoanelor care aleg să parcurgă un proces de evoluție personală ghidat, în care este oferită o abordare profesională și personală.

Experiența în domeniu oferă un cadru sigur, confortabil și confidențial pentru a explora și trata problemele și dificultățile fiecărui participant printr-o gamă largă de servicii personalizate.

Lasă trecutul în urmă și alege să începi azi să construiești în prezent un viitor plin de bucurie, înțelegere și autenticitate.

Contactează-mă acum pentru a programa prima ta ședință de psihoterapie și începe transformarea personală!