Îmbrățișează schimbarea și creează-ți propria ta poveste de succes!

Psihoterapie Individuală

Psihoterapie Individuală

Psihoterapia individuală îți oferă oportunitatea de a lucra cu un psihoterapeut specializat pentru a identifica si aborda provocarile emoționale și cognitive și pentru a aduce schimbari pozitive în viața ta. Câteva dintre beneficiile procesului psihoterapeutic includ: gestionarea stresului și îmbunatățirea calitatii vietii, o cunoaștere mai profundă de sine, optimizarea calității relațiilor, antrenarea unei comunicari eficiente, vindecarea traumelor emoționale dobândirea de noi resurse și abilități în rezolvarea de probleme. Psihoterapia favorizează descoperirea de sine și întărirea resurselor personale.

Hipnoterapie

Hipnoterapie

Hipnoterapia oferă o cale profundă, eficientă și rapidă de a diminua până la dispariție conflictele emoționale, distorsiunile cognitive și comportamentele neproductive , precum și anxietatea și depresia. Prin hipnoterapie îmbunătățim calitatea vieții, resursele personale și schimbăm intepretarea evenimentelor traumatizante, pentru a optimiza sentimentul de bunăstare și pentru a face loc în viața noastră acelui scenariu de viață pe care dorim să îl experimentăm. În timpul unei ședințe de hipnoză, un terapeut specializat va ghida persoana într-o stare de relaxare profundă și concentrare, numită transă hipnotică. În această stare, persoana devine mai receptivă la sugestii și poate fi sprijinită să își schimbe percepțiile, senzațiile și comportamentele legate de afecțiunea sau simptomul resimțit cât și să înăture cauza emoțională care generează aceste reacții ale organismului. Dacă ești pregătit să ai o transformare rapidă, eficientă, la nivel profund, programează acum o ședință de hipnoterapie și ridicăm pânzele!

Hipnoză clinică- medicală

Hipnoză clinică- medicală

Serviciul de Hipnoză clinică- medicală este destinat să aducă o schimbare semnificativă în viața pacienților, utilizând tehnici de hipnoză pentru a trata provocările mentale și emoționale precum anxietatea, fobia, dependența și multe altele. Prin vizualizări ghidate și sugestiile pozitive, un profesionist te va ajuta să adopți un nou comportament, eliminând obiceiurile negative și promovând o atitudine mai pozitivă, cât și pentru a merge la cauzele emoționale ale declanșării bolilor prin diverse metode de regresie hipnotică. Acest serviciu poate fi, de asemenea, folosit pentru a îmbunătăți starea generală de sănătate prin gestionarea durerii și a nivelului de stres resimțit.

Psihoterapie Adolescenți

Psihoterapie Adolescenți

Psihoterapie Adolescenți este serviciul de consiliere destinat tinerilor aflat în mijlocul schimbărilor și provocărilor aduse de adolescență. De la gestionarea stresului școlar și orientarea în carieră, la întâmpinarea schimbărilor corpului și emoțiilor, adolescența poate fi o perioadă confuză și stresantă. Prin Psihoterapie Adolescenți, oferim sprijinul necesar pentru îmbunătățirea stării de bine mentală și emoțională a adolescenților, contribuind la creșterea stimei de sine, dezvoltarea abilităților de gestionare a stresului și îmbunătățirea relațiilor. Vei întâlini un profesionist cu experiență în psihoterapie adolescenți, pregatit să sprijine adolescentul prin această perioada de transformare!

Psihoterapie de cuplu și familie

Psihoterapie de cuplu și familie

Psihoterapie de cuplu și familie este un serviciu esențial pentru oricine dorește să îmbunătățească calitatea relațiilor de familie sau de cuplu. Acest serviciu este dedicat celor care doresc să înțeleagă modul în care funcționează dinamica lor de familie sau de cuplu și sunt dornici să facă schimbări pozitive. Utilizând diferite abordări și tehnici de psihoterapie, vom lucra împreună pentru a identifica problemele și conflictele existente și pentru a dezvolta strategii și abilități pentru a le gestiona de o manieră sănătoasă. În cadrul sesiunilor de terapie, veți avea oportunitatea să vă exprimați gândurile, sentimentele și percepțiile, pentru a crea împreună o direcție de dezvoltare și îmbunătățire. Psihoterapie de cuplu și familie este un pas spre o viață relațională mai fericită și mai împlinită.

Psihoterapie de grup

Psihoterapie de grup

Psihoterapia de grup este o formă de terapie în care un terapeut lucrează cu un grup de persoane care se confruntă cu probleme și dificultăți similare. Scopul terapiei de grup este de a oferi un mediu sigur și de suport în care participanții să poată explora și înțelege mai bine propriile lor emoții, gânduri și comportamente. Psihoterapia de grup are mai multe avantaje. Unul dintre ele este faptul că oferă un cadru în care participanții pot învăța unul de la celălalt, pot oferi și primi sprijin reciproc și pot obține perspective diferite asupra problemelor lor. De asemenea, terapia de grup oferă oportunitatea de a experimenta și de a învăța noi abilități sociale și de relaționare. Psihoterapia de grup poate aborda o varietate de situații precum depresia, anxietatea, tulburările emoționale, dependențele, traumele sau problemele de relaționare, fără a se rezuma la acestea. Este important de menționat că participarea la terapia de grup este voluntară și confidențialitatea este respectată. Apasă pe butonul de contact pentru mai multe informații și înscriere.